Handdoek en badlakens Alkmaar

Alkmaar, de stad waar iedereen een keer moet zijn geweest en een souvenir thuis als aandenken wilt hebben die hebben wij voor u, zie onze producten zoals handdoeken en badlakens Alkmaar, als een plak kaas met of zonder muis en met 40+, 30+, enz., zie onze producten in de winkel.

Alkmaar, is een stad waar veel toeristen van over de hele Wereld naar toe trekken. Het historisch centrum van de stad Alkmaar is echt de moeite waard bijvoorbeeld het Waagplein met zijn kaasmarkt, die begint eind maart t/m eind september en op elke vrijdagmorgen vroeg begint en dinsdagavond om de veertien dagen en dan ook een ambacht/braderie markt is. De Kaasmarkt begint s’morgens vroeg met de ‘zetters’ die de kaas uit de vrachtwagens laden en ze zetten op het Waagplein. De kaasmarkt kent kaasdragers gilde en bestaan uit zes ‘kaasdragers’ en een ‘tasman’ met leren tas die staat bij de Weegschaal en iedere Gilde heeft zijn eigen ‘tasman’ en Weegschaal. De kaasdragers gilde ook wel ‘vemen’ genoemd en iedere ‘veem’ heeft zijn eigen kleur en zijn terug te vinden in de strooien hoeden van de kaasdragers, hun strikje, en de kleur van de berrie. De ‘kaasvader’ staat aan het hoofd van de vier ‘vemen’.Herkenbaar aan zijn oranje hoed, wandelstok met zilverbeslag en het wapen van Alkmaar op de borst. Alkmaar is daarom een leuke herinnering en daarom een handdoek of badlaken bedrukt met bijvoorbeeld een landkaart van Nederland en met een rode stip met naam  Alkmaar, kijk voor onze producten in onze winkel.

Niet vergeten ‘Het Hollandse Kaas’ Museum, ‘The Beatles’ Museum’, Biermuseum ‘De Boom’ en het ‘Stedelijk Museum. monumenten en de gezellige winkelstraatjes, maar er zijn ook gezellige Restaurantjes en terrasjes op het Canadaplein, Platte Steenen Brug waar u culinaire of iets kunt drinken. Hier wilt u een souvenir van hebben, bijvoorbeeld een handdoek of badlaken als een plak kaas met een muis er op of zonder of met de landkaart van Nederland met rode stip aangegeven Alkmaar, zie onze producten. En natuurlijk een rondvaart met de boot door de grachten of met kano en dus het is een souvenir wel waard, zie onze producten.